Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: De ce mai jucam jocul Piticot?



Pisicuta Lili Noriel

Pisicuta Lili de la Noriel, alaturi de Pisicuta baby este noua membra a familiei de jucarii de plus interactive Pufy Pets de la Noriel.






  Pisicuta Lili este alba imaculata si toarce foarte frumos. Pisicta baby abia asteapta sa o hranesti cu biberonul si sa o mangai pentru a te rasplati cu sunte de alint.

  Spre bucuria celor mici, asteptam sa vedem pisicuta Lili l Noriel si la reducere.

  O alta pisicuta de jucarie foarte mieroasa si atragatoare este pisicuta de la FurReal Friends sau pisicuta Cherry de la Emotion Pets. Aceasta din urma este pe cat de scumpa, pe atat de reala. Pisicuta Cherry mananca biscuti iar daca nu ii este foame poate chiar sa il refuze. Chiar daca este doar o pisicutade jucarie, ea se sperie daca aude un zgomot puternic, inchide ochii, urechile se misca si ii tremura corpul. Atunci cand ea este obosita da din codita ei si incepe sa inchida ochii, incepe sa toarca usor si adoarme.



   O alta gama de pisicute de jucarie foarte dorite, si mult mai ieftine la pret sunt pisicutele de plus cu ochii mari de l Ty. Sunt cateva pisicute in aceasta gama – Thabita, Pepper, Lindi, Sophie.


   O alta gama de pisicute de jucarii deosebite cuprinde pisicutele printeselor Disney. Fiecare printesa Disney, fie ca ea este Rapunzel, Alba ca zapada, Cenusareasa, Tiana, isi are pisicuta sa. Astfel ca in gama Palace Pets gasim mai multe pisicute ale printeselor. Fiecare pisicuta are coada blanoasa si sclipitoare si corotinta de printesa. Iar daca apasati pe bijuteria de pe colier pisicta de jucarie va incepe sa cante.