Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Carti mici pentru copiii cei mai miciPlaca Lego Duplo – o necesitate pentru constructii cu etaje adevarate

Zilele trecute imaginatia mea si a copilului din dotare au dat piept cu nevoia de a construi un bloc din Lego Duplo. Nimic mai simplu am zis in sinea mea. Aveam experienta in constructii Lego, iar cu Duplo chiar mi se pare mai usor.

Insa nu a fost asa. Copilul a dorit un bloc cu etaje adevarate! E…aici m-am blocat si imaginatia nu m-a mai ajutat.
Am avut noroc de vizita verisorilor mai mari, mai experimentati decat noi care ne-au povestit ca si eu trecut prin aceste momente si au rezolvat problema cu ajutorul unor placi Lego Duplo.

Pana acum nu am avut asa ceva. La piesele Lego obisnuite intelegeam utilitatea lor, dar la Duplo, unde copilul nu face inca constructii cu foarte multe piese, nu am considerat ca e nevoie de ele.

M-am inselat asadar. Dupa ce am comandat un set de placiLego duplo, de pe elefant.ro, pentru ca acolo le-am gasit la reducere, ne-am permis sa construim un bloc adevarat cu 2 etaje. Si pentru ca pare a fi atat de pretioasa aceasta placa Lego Duplo, piciul a trecut un set si pe lista pentru Mos Craciun. In secret eu le-am trecut pe lista de Black Friday. Va dati seama cu cat interes astept reducerile la jucarii Lego de anul acesta.


Nu am ales o placa mare Lego Duplo simpla, de 38 cm ci un set cu trei placi Duplo mai mici tocmai pentru a putea realiza constructii cu etaje adevarate.
Iata si unde am mai gasit placi Lego Duplo – in caz ca la elefant, unde erau cele mai ieftine, se epuizeaza stocul, avand in vedere ca zilele acestea au si reducere de 20%.

Placa Lego Duplo simpla, mare cu latura de 38 cm gasiti la elefant, la emag, la Noriel si la bestkids.

Iar setul de 3 placi Lego Duplo este la emag, la elefant si la bestkids.

Merita sa verificati pe toate site-uri intrucat puteti gasi reduceri care pot reduce binisor pretul.