Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Jocuri cu pentonime, adica jocuri tetris reinvenatePonei moale Lilly

Fetiţele adoră să aibă grijă de poneii lor. Iar cand poneiul este bebeluş, atentia este mult mai mare. De grija fetitelor are nevoie si poneiul moale Lilly, un ponei bebelus din pluş incantator. Ponei moale Lilly va chicoti de bucurie si se va misca cand fetita ii va apasa burtica. Mai mult, pentru ca distractia fetitelor, poneiul Lilly ştie să vorbească în limba română si are o cutie de pudra si, ca orice bebelus are si o zornaitoare.
Poneiul moale Lilly, sau pe numele sau englez, My little pony So soft Lilly, il mai puteti comanda on-line de la magazinele care apar in selectia noastra de mai jos.

Pe poneiul moale Lilly il mai puteti gasi la urmatoarele magazine 


Va aratam insa si alti ponei de jucarie care fac concurenta poneiului Lilly in preferintele copiilor.  De departe, in topul preferintelor urca poneiul zburator. Ca doar nu degeaba are el aripi! La se apropie din spate cu viteza unei barcute, poneiul My little Pony cu barcuta lebada.


Lista poneilor de jucarie foarte indragiti poate continua cu poneii interactivi. Pe langa poneiul Lilly, foarte atractivi sunt poneiul Toffee si mult mai accesibilul la pret ponei Roza.


Pentru fetitele care iubesc poneii cadouri foarte inspirate sunt castelele poneilor. Exista in prezent pe piata cateva modele chiar de poveste.


Mai accesibile ca pret, dar care pot aduce bucurie copiilor sunt seturile ceative cu ponei.