Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Jocuri cu pentonime, adica jocuri tetris reinvenatePoneiul sensibil

Poneiul sensibil sau mai corect poneiul cel mai sensibil este numele de scena al poneiului Toffee.

Dar de ce este poneiul Toffee un ponei sensibil? Pentru ca poneiul Toffee nu este un simplu ponei, ci un ponei care empatizeaza, vrea sa se joace, i se face foame, se plictiseste si se sperie la zgomote puternice pentru a se linisti cand este mangaiat, exact ca un ponei sensibil adevarat. Poneiul cel mai sensibil clipeste, isi misca capul, scoate diferite sunete la diferiti stimuli.


Poneiul sensibil a fost una din jucariile cele mai dorite in anul 2012 si continua sa se mentina in top si in 2013. Iata unde se poate gasi acest ponei sensibil.

Poneiul cel mai sensibil il gasiti la mai toate magazinele de jucarii on-line. Pretul sau este in jur de 350 lei insa in preajma sarbatorilor, de Craciun, de Pasti, de 1 iunie, majoritatea magazinelor au reducere la poneiul sensibil. Atunci insa apare de obicei problema stocurilor. Asa ca, daca vreti sa il cumparati, stati cu ochii pe magazine sa vedeti cand apar reduceri. Pentru a va fi mai usor, aici aveti linkuri directe catre toate magazinele unde exista un ponei Toffee care va asteapta.