Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Carti mici pentru copiii cei mai miciPremergator cu muzicuta Chipolino Phone

Chipolino Premergator cu muzicuta Chipolino Phone

Premergator cu muzicuta

Chipolino Phone

Producator: Chipolino

Caracteristici:

* Premergatorul Chipolino  cu muzicuta Phone ajuta bebelusul sa prinda incredere in propriile forte odata ce invata sa mearga.

* Multiplele jucarii atasate tin copilul ocupat un timp indelungat. Jucariile sunt astfel create pentru a permite copilului sa identifice si sa invete formele si culorile.

* Manerul de prindere  de la Chipolino Phone este perfect construit pentru manuta copilului astfel incat sa impinga sau sa traga usor vehiculul.

*  Premergator cu muzicuta Chipolino Phone imbunatateste balansul,coordonarea si abilitatile motorii in timp ce copilul invata sa impinga si mai apoi sa traga jucaria.

Va prezentam mai jos intreaga gama de premergatoare Chipolino si magazinele unde le gasiti precum si la ce pret. Cel mai indragit si cel mai bine vandut este premergatorul cu telefon – Premergator Chipolino Phone si apoi premergatorul Chipolino Hippo. Toate insa sunt produse fiabile, rezistente, cu un desing atragator si au incorporate multe activitati pentru bebe.