Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Carti mici pentru copiii cei mai miciPremergator Little Tikes

Premergatorul Little Tikes este una dintre cele mai bune alegeri pe care le puteti face daca sunteti in cautarea unui premergator pentru bebe. Este simplu, fara prea multe activitati incorporate pe el, care nu fac altceva decat sa majoreze pretul, asa cum se intampla la majoritatea produselor de acest fel.


Nu canta si nu are lumini. Insa este de fapt un antemergator foarte fiabil si rezistent. Este simplu si isi face foarte bine treaba in a-i ajuta pe copii sa capete incredere si sa porneasca sa mearga. Mai exista si alte modele de antepremergatoare de acelasi fel, dar nu la fel de simple ca cel de la Little Tikes si implicit nu la fel de ieftine ca acesta, insa cam pe aproapeCopii de obicei nu se joaca foarte mult cu activitatile incorporate in premergatoare. Il folosesc doar pentru a se deplasa, iar dupa ce invata sa mearga uita de el. Asa ca sfatul nostru este sa alegeti un premergator simplu. Premergatorul Little Tikes il mai gasitisi in anumite magazine si sub denumirea de antemergator gentuta postasului intrucat are un loc pe care copilul il poate umple cu diverse jucarii pe care le duca dintr-un loc in altul, intocmai ca un postas.

Fiind un premergator cu foarte multe vanzari, premergatorul Little Tikes gentuta postasului poate fi adesea gasit la reducere, in special la Noriel. De obicei pretul este redus cu 30 lei si ajunge astfel sa fie cel mai ieftin premergator de pe piata. De altfel la Noriel gasiti foarte multe produse pentru bebelusi foarte ok ca si raport calitate Рpret.

 

 

 

 

 

Alte modele de antemergatoare cu mai multe activitati educative, cu sunete, cu lumini, cu forme sunt mai scumpe, de genul celor ce urmeaza


Pentru fetite o alegere insipirata este antepremergatorul carucior, pe care fetita il va putea folosi si dupa ce va invata sa mearga pentru a-si plimba papusile.


    O jucarie foarte hazlie care poate tine loc si de antemergator pentru copii mai curajosi este jucaria care arunca bile si copilul trebuie sa mearga dupa ele pentru a le aduna.