Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Carti mici pentru copiii cei mai mici


Lego -> Lego Duplo

Primul meu camion cu litere

Cod: 10915

Nr. piese: 36

Varsta: 1,5 + ani

  • Prezinta-le celor mici lumea alfabetului cu aceste caramizi LEGO DUPLO educative. Acest cadou versatil pentru copii inspira constructia creativa, folosirea imaginatiei si învatatul alfabetului – totul într-un camion plin de distractie!
  • Ajuta-i pe copii sa încarce si sa descarce camionul pentru a deveni familiari cu cele 26 de caramizi cu litere. În set sunt incluse si 3 figurine – un baiat, o fetita si un ursulet adorabil – care vor lua parte la aventurile construite de cei mici.
  • Presscolarii vor putea aseza caramizile cu litere pe spatele camionului, dezvoltându-si abilitatile motorii fine si devenind familiari cu literele alfabetului. Încurajeaza-i sa scrie cuvinte simple cu aceste piese LEGO DUPLO!
  • Cu personajele sale dragute si caramizile mari si colorate, aceasta jucarie educativa reprezinta un cadou excelent pentru orice ocazie, destinat fetelor si baietilor mai mari de 18 luni.
  • Camionul masoara peste 12 cm înaltime si 7 cm lungime, oferind o varietate de scenarii de joaca educative de la A la Z. Combina acest set cu alte jucarii construibile LEGO DUPLO!
  • Seturile de joaca LEGO DUPLO sunt un cadou ideal pentru prescolari. Acestea încurajeaza joaca creativa si sporesc dezvoltarea personala si gândirea libera, folosind scenarii din viata de zi cu zi, personaje familiare si animale adorabile.
  • Înca din 1969, jucariile educative LEGO® DUPLO® pentru prescolari au atins cele mai înalte standarde ale industriei, asigurându-se ca se pot utiliza usor de catre mâinile mici. Acest lucru garanteaza ca sunt consecvente, compatibile si se conecteaza cu usurinta de fiecare data.


Alte jucarii Lego Duplo: