Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Casuta Barbie de gradinaProsop plaja copii cu gluga

Prosopul de plaja pentru copii cu gluga a devenit o moda pe plajele de la noi de ceva ani. De atunci, copiii si parintii deopotriva il prefera intrucat este foarte practic si util. Prosopul cu gluga pentru copii se imbraca usor si poate ceea ce este mai important copilul il poate tine pe el fara insa a se incalzi prea repede.
De multe ori ni s-a intamplat sa mai intarziem pe plaja o jumatate de ora dupa ora 11. Pentru a nu-l mai da cu crema inca o data pe cel mic pentru 30 de minute, ii puneam prosopul pe el si se mai juca in nisip linistit asa. Un halat obisnuit sau un tricou nu le-ar fi acceptat, cu siguranta. Insa prosopul de plaja cu gluga face parte din moda de plaja pentru copii si este primit oricand cu mare bucurie.
Si unde mai pui ca acum se gasesc o minunatie de prosoape de plaja pentru copii cu gluga cu toate personajele Disney indragite de copii. Fie ca cel mic este un fan Cars, Mickey Mouse, Avioanele PLanes sau Minioni, fie ca este fetita si se viseaza Sofia, Clopotica sau Barbie, vei gasi un prosop cu gluga pentru plaja cu oricare dintre aceste indragite personaje.
Iata mai jos o colectie de la magazinele cu cele mai iefitne preturi si cu cele mai bune reduceri in perioada de vara.