Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Tractoras John Deere cu surubelnitaScutece Pampers Activ Baby 3 Midi MegaBox 186 buc


Varsta copil: 6 – 12 luni
Greutate copil: 4 – 9 kg
Marime: Midi
Scutece in pachet: 186 bucati
Tip pachet: MegaBox
Dimensiuni (I x L x A): 26.9 x 40 x 36.4 cm
Greutate: 4,45 kg

Din primele luni de la nastere, bebelusul tau este gata sa exploreze lumea inconjuratoare. Cat este ziua de lunga, bebelusul tau este foarte activ si nu se opreste din joaca: se apleaca, se rasuceste sau se intinde dupa diferite lucruri. Iar o zi plina de energie vine intotdeauna dupa o noapte linistita. Scutecele Pampers Active Baby pastreaza pielea micutului tau uscata pentru un somn neintrerupt toata noaptea.

Cu un sistem unic de absortie si o suprafata extinsa de absortie Pampers Active Baby asigura un somn linistit pana la 12 ore.

Scutecele Pampers Active Baby contin lotiune hipoalergenica cu extract de aloe vera, lotiune ce ajuta la protectia pielii delicate a bebelusului si reduce iritatia de scutec.

Materialul moale ca bumbacul ii ofera micutului tau libertate de miscare, protejandu-l impotriva urmelor cauzate de frecarea picioruselor.

Scutecele Pampers Active Baby au benzi laterale care se extind si se contracta cu pana la 10 cm. Benzile laterale sunt extrem de flexibile si catifelate, se fixeaza perfect pe corpul micutului si se intind exact atat cat este nevoie pentru ca acesta sa se simta confortabil, orice miscare ar face.

Caracteristici:
Varsta copil: 6 – 12 luni
Greutate copil: 4 – 9 kg
Marime: Midi
Scutece in pachet: 186 bucati
Tip pachet: MegaBox
Dimensiuni (I x L x A): 26.9 x 40 x 36.4 cm
Greutate: 4,45 kg