Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Jocuri cu pentonime, adica jocuri tetris reinvenatePampers -> Pampers nr 3

Scutece Pampers Active Baby 3 Midi 22 buc


Varsta copil: 6 – 12 luni
Marime: Midi
Greutate copil: 4 – 9 kg
Scutece in pachet: 22 bucati
Din primele luni de viata, bebelusul tau este gata sa exploreze lumea inconjuratoare. Cat este ziua de lunga, bebelusul tau este foarte activ si nu se opreste din joaca: se apleaca, se rasuceste, se intinde dupa diferite lucruri sau deja face primii pasi. Iar o zi plina de energie vine intotdeauna dupa o noapte linistita. Scutecele Pampers Active Baby pastreaza pielea micutului tau uscata pentru un somn neintrerupt toata noaptea.

Cu un sistem unic de absortie si o suprafata extinsa de absortie Pampers Active Baby asigura un somn linistit pana la 12 ore.

Scutecele Pampers Active Baby contin lotiune hipoalergenica cu extract de aloe vera, lotiune ce ajuta la protectia pielii delicate a bebelusului si reduce iritatia de scutec.

Materialul moale ca bumbacul ii ofera micutului tau libertate de miscare, protejandu-l impotriva urmelor cauzate de frecarea picioruselor, permitand astfel sa fie atent la primii pasi.

Pentru a-si descoperi stilul propriu de miscare, bebelusul are nevoie de libertate deplina. De aceea scutecele Pampers Active Baby au benzi laterale care se extind si se contracta cu pana la 10 cm. Benzile laterale sunt extrem de flexibile si catifelate, se fixeaza perfect pe corpul micutului si se intind exact atat cat este nevoie pentru ca acesta sa se simta confortabil, indiferent daca se joaca, merge de-a busilea sau invata sa mearga.
Caracteristici:
Varsta copil: 6 – 12 luni
Marime: Midi
Greutate copil: 4 – 9 kg
Scutece in pachet: 22 bucati

Vezi pret si cumpara Scutece Pampers Active Baby 3 Midi 22 buc de la:
Scutece Pampers Active Baby 3 Midi 22 buc
carturesti.ro

Produse similare:Abrakadabra.ro

Libris.ro

Pentru bucuria copiilor, sustineti:


Programul „Serilor Copiilor”
sigur.info-internet mai sigur pentru copiiNewsletter