Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Baldachinul pentru copii, un accesoriu de povesteGaletusa cu cuburi de lemn si sortator – Set 100 piese

Setul de cuburi de la Bino contine 100 piese (cuburi din lemn), plus un sortator pentru cei mai mici. Castele, cetati, piramide uriase si orice constructie ai visat, acum se poate realiza folosind cuburile de lemn de la Bino. Totul este posibil cu un arhitect bun si fara autorizatie de constructie, caci nu-i asa, in lumea copiilor din hartii faci avioane. Produsul este vopsit ecologic. Jucarie recomandata copiilor cu varste intre 3 ani si 6 ani.

Aceste cuburi de lemn pot fi folosite chiar si de copii mici de 1 an cand incep sa invete sa sorteze forme. Cuburile sunt mici si chiar daca sunt din lemn ele sunt destul de usoare, astfel incat sa nu existe riscul de a se rani cu ele.

Noi va aratam mai jos toate modele de galetuse cu cuburi de lemn si sortator pe care le puteti cumpara on-line, de unde si la ce pret. Puteti sa vedeti astfel unde sunt reduceri.