Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Masina de salvare cu BarbieSet 20 de cuburi moi Clemmy


Concepute pentru a incuraja abilitatile bebelusilor si a le dezvolta imaginatia, cuburile din gama Clemmy sunt ideale pentru micutii cu varsta de peste 1 an si chiar mai devreme. Setul contine 20 de cuburi moi de constructie, in culori vesele si o baza de constructie. Cuburile moi Clementoni sunt fabricate din materiale non-toxice, sunt sigure, usor de montat si au un parfum placut si delicat. In plus, cuburile Clemmy sunt lavabile si pot fi folosite chiar si in timpul baitei.

In afara de seturile care includ doar cuburi moi parfumate, noile seturi Clemmy includ si animale sau masinute. Pentru copii de 1 an cuburile Clemmy sunt o alternativa mult mai potrivita la cuburile Lego. La aceasta varsta cei mici inca se pot rani cu cuburile de plastic. In plus cuburile Clemmy, pe langa faptul ca sunt sigure si mult mai usor de folosit de catre copil, pot fi si molfaite in gurita atunci cand il dor gingiile.

Va aratam mai jos cea mai mare gama de cuburi moi Clemmy, intr-o varietate de modele, de la simplele cuburi, pana la seturi tematice, cu dinozauri, cu trenulet, cu animale, etc.