Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Stropitoare de gradina pentru copiiSet de constructii cu caramizi adevarate


Daca cel mic este pasionat de jocurile de constructii cu caramizi Lego, iata o alternativa.

Comparativ cu jocurile lego cu caramizi de plastic, seturile de construit cu caramizi Brickadoo aduc mai aprope copilul de ceea ce inseamna universul adevarat al unui constructor. Aceasta pentru ca setul contine pe langa caramizi si mistrie, ciment solubil in apa pentru imbinarea caramizilor intr-un mod cat mai real si accesorii pentru finalizarea cladirii (de exemplu: usi, ferestre, etc).
Iar pentru a avea o constructie finalizata integral, caramizile Brickadoo fiind albe, pot fi si zugravite/pictate cu acuarele.

Exista mai multe seturi Brickadoo, care permit constructii diferite: case, magazine, statii de pompieri, benzinarii, pizzerii, si chiar castele.

Bineinteles copiii pot incerca sa realizeze propriile modele, cu atat mai mult cu cat daca te plictisesti de o constructie o poti lua oricand de la capat. E suficient sa scufunzi cladirile in apa si caramizile se desprind.

Iata aici cum ar decurge o astfel de distractie pentru un baietel:

 

Va prezentam mai jos de unde si la ce pret puteti cumpara seturile de constructii cu caramizi adevarate Brickadoo. Intr-o lume dominata de seturile de constructii Lego, un set mai altfel cu siguranta va fi un cadou apreciat de orice baiat. Varsta recomandata peste -=7 ani