Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Stropitoare de gradina pentru copiicarturesti.ro


Fii creativ cu Lego DOTS

Lego DOTS este noua colecție de jucării creative de la Lego.

Din Lego Dots poți crea brățări, rame foto sau cutii de creioane sau bijuterii superbe. Tinerești și pline de culoare.


Ești pregătit să intri într-o lume plină de culoare, creativitate și distracție creată de Lego DOTS?

Lego Dots este mult mai mult decât un joc de construcție, este creativitate în forma sa cea mai pură. Cu seturile Lego Dots poți proiecta, asambla, decora și exprima în felul tău și în stilul tău. Nu există limite, nu există reguli … Puteți reproiecta oricât doriți 😉

La Lego Dots instrucțiunile de lucru sunt absolut inutile. Aceste seturi Lego oferă multă libertate creativă și ne place pentru că 😍😍😍 încurajează exprimarea de sine și dezvoltarea creativității.

Lego Dots ne propune proiecte de meșterit distractive, concepute pentru copii, pentru a-și scoate în evidență propriul stil creativ.

Bratari Lego Dots conțin fiecare 33 de piese. Aceste kituri de brățări Lego conțin o bandă de culoare reglabilă la diferite contururi ale încheieturii. Acestea includ 32 de piese decorative colorate pentru a vă proiecta propria brățară creativă pentru jucării și personalizați-o într-un mod distractiv și original.


Extindeți brățara Lego Dots și conectați piesele decorative colorate, folosiți cutia pentru a vă inspira sau a inventa un nou design.

Aici puteți vedea diferitele modelede brățări Lego Dots: Rainbows, Animale amuzante, Unicorn și Cosmo Magico.

Cutiile decorative suport de creioane Lego Dots și suportul de bijuterii Rainbow Lego Dots


Cutiile Lego Dots  se pot transforma într-un suport de creion în formă de ananas sau intr-o felie mica de pepene verde. Piesele Lego Dots sunt minunate pentru a vă distra creând într-un mod nou și imaginar.

De asemenea, ne place suportul de bijuterii Rainbow Lego Dots.  Conceput pentru a face creația simplă și intuitivă, acest set de accesorii creativ oferă copiilor posibilitatea de a-și crea propriul suport pentru bijuterii și de a-l proiecta mai târziu în funcție de dispoziția lor sau de a se potrivi cu decorul camerei. Suportul are 5 cârlige pentru a atârna bijuterii sau oricare dintre brățările Lego Dots, precum și o tavă pentru a plasa accesorii.

Știți ce este cel mai tare? Că există și piese de schimb !! Yupi !! 😉


Arată-ți creativitatea cu Lego Dots!

Publicat de in jucarii pe 22 iunie 2020 | 43 vizualizari

 

Scrie un comentariu