Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Jocuri cu pentonime, adica jocuri tetris reinvenateShopkins fructe si legume de colectionat

Pesonajele Shopkins – sopkins – sunt mici figurine haioase reprezentand fructe si legume in miniatura cu ochelari si diverse alte accesorii ciudate.
Shopkins sunt personaje mici foarte dragute, distractive, care traiesc intr-o mare lume a cumparaturilor! Le gasesti ca niste surprize care se ascund in cosurile de cumparaturi Shopkins.
Dupa ce colectionezi mai multe, copilul se poate juca dupa bunul plac cu aceste mici figurine.Lasa personajele tale Shopkins sa alunece pe toboganul storcător de fructe și cantareste-le.


Un set de joaca Shopkins include 2 figurine exclusive, 2 gentute de cumparaturi și o cateva de locuri pentru a te juca – un storcator de frute si legume, un cantar si un stand de cumparaturi.

Jucaria, desi pare una banala, este totusi una cat se poate de binevnita mai ales daca aveti un copil caruia nu prea ii plac fructele si legumele. Colectionand personajele Shopkins se va imprieteni cu ele. In plus, va puteti juca impreuna cu ele cu copilul si sa puneti in scena o joaca in care fiecare figurina incearca sa arate cat de buna este , cate vitamine are, de ce este ea cea mai buna (un fel de cearta intre fructe si legume – pentru ca in final sa redevina cu toate prietene intrucat realizeaza ca toate sunt necesare copilului ca sa creasca mare).