Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Stropitoare de gradina pentru copiiSlingers la Noriel

Slingers de la Noriel va fi cu siguranta vedeta jocurilor pentru baieti in acest an, asa cum titirezii bey blade au fost in anii trecuti.

Ca orice joc  care se doreste a fi unul de succes se bazeaza pe jocurile clasice. De aceasta data este vorba despre yo-yo.

Slingers este un joc Marvel in care baietii isi vor exersa dexteritatea manuirii unui yo-yo pentru a castiga cele mai bune discuri.

Jocul Slingers este un joc de indemanare si strategie intr-o maniera moderna si atractiva pentru publicul tanar.

Slingers are un set de medalioane cu personaje si este un joc provocator şi distractiv pentru 2 sau mai mulţi jucători. Fiecare jucător are medalioane de luptă şi medalioane de amplificare pe care trebuie să le pună pe terenul de joc Aceste jetoane sunt imprastiate pe jos si apoi jucatorii isi foloseste dispozitivul Slingers care este ca un yo-yo magnetic pentru a pricaptura medalioanele adversarului. Prinderea poate avea loc daca se creaza un camp de energie invizibila, care se fapt nu este altceva decat campul magnetic intre yo-yo si jetoanele respective. Dacă Slingerul are mai multe puncte decât medalionul, acesta este eliminat din joc. Dar dacă, dimpotrivă, medalionul are mai multe puncte, Slingerul pierde o viaţă.

In total sunt 84 de medalioane diferite Slingers care asteapta sa fie colectionate. 30 din ele sun comune, 30 diferite, 12 rare si alte 12 foarte rare.

Jocurile Slingers se gasesc in pachete diferite – setul de inceput, setul de lupta sau setul de joc de baza cu doi yo-yo magnetici,pachete cu medalioane si atlasul pentru medalioane. Toate sunt acum la reducere la Noriel.

Slingers se inscrie in trendul jocurilor de detxteritate foarte populare in ultimii ani. Ramana de vazuta daca jocul Slingers va avea acelasi succes ca si jocurile Bayblade.