Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: De ce mai jucam jocul Piticot?Sterilizator biberoane ieftin

Daca ai nevoie de un sterilizator biberoane ieftin, trebuie sa stii ca, in general sterilizatoarele de biberoane pentru cuptorul cu microunde sunt mai ieftine decat cele electrice. Bineinteles aceasta varianta merita sa o iei in calcul doar daca ai deja un coptor cu microunde.V-am prezentata aici cam care sunt preturile la sterilizatoarele pentru microunde.

Exista insa si sterilizatorare electrice, cu aburi care sunt ieftine.Pana nu demult, cel mai ieftin si fiabil sterilizator de biberoane era sterilizatorl de la Primii pasi. Au aparut insa si alte marci, la fel de bune.

Acum cele mai ieftine marci de sterilizatoare pentru biberoane sunt Roveli cu Sterilizator electric 8 biberoane Roveli la 80 de lei, Switel cu Sterilizator electric 8 biberoane Roveli la 160 de lei , Reer cu Sterilizator electric 8 biberoane Roveli la un pret de 200 lei si Munchkin cu Sterilizator electric Munchkin la un pret de 177 lei.

Este bine de stiut ca un sterilizator de biberoane nu trebuie sa fie neaparat de super marca si foarte scump. In cazul sterilizatoarelor nu prea tine socoteala ca dai un ban dar il ai si la urmatorul copil. Plasticul se uzeaza repede si la al doilea bebe va trebui oricum sa luati altul daca veti folosi biberoane. Asa ca mai bine alegeti un sterilizator ieftin dar care isi facea treaba un an, un an si un pic.