Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Baldachinul pentru copii, un accesoriu de poveste


Lego -> LEGO Monkie Kid

Tancul Taur de Fier

Cod: 80007

Nr. piese: 430

Varsta: 7+ ani

  • Copiii vor patrunde într-o lume plina de aventuri si vor deveni eroi care apara lumea împotriva atacurilor Clonelor Tauri într-un Tanc pe care îl construiesti chiar tu cu acest set de joaca LEGO 80007.
  • Perfect pentru joaca pe cont propriu sau împreuna cu prietenii, acest tanc LEGO include 3 minifigurine – Monkie Kid, Grunt si Roar – plus o figurina mare Sandy, toate echipate cu arme pentru a spori actiunea.
  • Acest tanc de jucarie include numeroase functii care inspira joaca, inclusiv o turela rotativa cu 6 lansatoare, plus o cabina pentru minifigurine care poate fi ridicata pentru a da drumul butoaielor plus un plug pentru a darâma toate obstacolele din cale.
  • Acest set de joaca LEGO contine 430 de piese si este un cadou super de zi de nastere, sarbatori sau oricare alta ocazie pentru copiii cu vârste de peste 7 ani.Aceasta masina de jucarie blindata LEGO masoara peste 16 cm înaltime, 19 cm lungime si 15 cm latime, si arata impunator atunci când te joci si atunci când o tii pe raft, si poate fi transportata usor într-o geanta pentru a lua joaca la drum.


    Alte jucarii Lego Monkie Kid: