Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Jocuri cu pentonime, adica jocuri tetris reinvenateTractor de jucarie

Copii care au inca norocul sa aibe parte de viata la tara pun tractorul  in topul jucariilor preferate. Cu remorca sau fara, mare sau mic, tractorasul isi castiga repede locul meritat intre jucariile dorite. Ce il face special peclasicul tractoras intre atatea masinute si jucarii moderne. Raspunsul este cat se poate de simplu. Tractorasul sau tractorul de jucarie ese special prin simplul fapt ca arata diferit de alte masinute. Si asta este sufficient pentru ca in primii ani, pana cand copii vor invata de la cei mari ce inseamna marca, firma, tractorul sa ocupe un loc fruntas intre jucariile preferate de baieti.

Iata cateva tractorase de jucarie care de obicei au si cateva animale pentru a se putea juca de-a ferma sau de-a mersul in vizita la tara.


Nu putem vorbi despre tractorase de jucarie fara sa va spunem ca si la Lego sau PLaymobil gasim cateva seturi cu tractorase si animale.


La acestea adaugam si frumoasele tractorase cu sunete si animale de la Miniland


Iar pentru final am lasat unele dintre cele mai frumoase si insufletite tractorase. Sunt jucariile de la John Deere, cu sau fara telecomanda, dar care sunt niste simpatice tractorase cu ochi, sau cele de la JCB.


Pentru copii mai mic si pentru parintii care prefera jucariile de lemn in locul celor de plastic


Si sa nu va ganditi ca tractorul este o jucarie doar pentru baieti. Si fetitele se pot juca cu tractorasul, mai ales daca are un tractor cu hello Kitty