Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Casuta Barbie de gradinacarturesti.ro


Un joc ca o urare de an nou

La multi ani dragii nostri !

Pentru anul nou noi va propunem astazi un joc ca o urare.

Ideea acestei recomandari ne-a venit tocmai citind descrirea acestui joc cu care ne-am delectat dupa noaptea de Revelion. Este vorba despre jocul Comoara ascunsa de la www.abraKadabra.ro

Asa ca va dorim pentru 2015 sa va descopriti si voi propria comoara. Sau macar sa porniti in cautarea ei. Si cum bine zic autorii jocului, pentru fiecare dintre noi exista o comoara ascunsa undeva.Fiecare dintre noi stim asta, dar numai cei mai indrazneti avem curajul sa pornim in descoperirea ei.

Noi va dorim ca in 2015 sa porniti in cautarea comorii, sa-i invatati pe copii sa-si descopere propriile comori, sa aiba indrazneala si fantezia de a visa si de a porni in cautarea comorii visate.

Si ca antrenament, bineinteles ca va recomandam cu caldura jocul “Comoara ascunsa”!

Un joc clasic si modern in acelasi timp. Clasic prin piesele si tabla de joc  –  o tabla de joc cu patratele de parcurs, pioni colorati si zaruri. Un joc modern insa prin mecanismul de joc care imbina strategia, logica, calculul mintal si norocul intr-o formula plina de suspans.

Un joc numai bun de jucat in familie. Alaturi de cei dragi copii pot inmagazina cel mai bine mesajul acestui joc – fii curajos si indrazneste, nu-ti fie frica de necunoscut, nu-ti fie frica de esec, comoara poate aparea cand te atepti mai putin, nu refuza ajutorul care  poate sa-ti vina de unde te astepti mai putin.Insa inainte de toate bazeaza-te pe tine si pe puterea ta de a-ti urma visul.

Un joc in care nimeni nu iti cunoaste pionul cu care joci, un joc in care esti liber sa faci alegeri, un joc in care trebuie sa accepti ca drumul catre comoara ascunsa este presarat cu suisuri si coborasuri, un joc in care comora se va dezvalui doar celui care va sti sa straga din dinti, sa se bucure cu masura, un joc in care copii vor invata semnificatia proverbului cine rade la urma rade cel mai bine.

Va aratam mai jos cateva fotografii din timpul unei partide de joc. Asa cum v-am zis insa tabla si piese de joc sunt oarecum clasice, nu exceleaza prin ceva anume. Ceea ce da farmecul jocului este mecanismul sau, ideea in sine a jocului si mesajul pe care il poate transmite copiilor!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Si daca v-a placut urarea noastra de An Nou retineti acest joc de la www.abraKadabra.ro pentru orice cadou de oferit unui copil mai mare de 6 ani! Orice copil merita un astfel de cadou care sa-l incurajeze si sa-i poata aminti ori de cate ori va deschide cutia de joc, ca acolo undeva se afla comora ascunsa pentru el. El trebuie doar sa purceada in cautarea sa!

 

 

 

Publicat de in jucarii pe 6 ianuarie 2015
Etichete: , , | 1.651 vizualizari