Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Tractoras John Deere cu surubelnitaScaunel de masa pentru bebe

Unde gasesti un scaun de masa ieftin

Daca esti in cautarea unui scaun de masa ieftin iti dam perfecta dreptate. Nu este nevoie sa investeti o avere intr-un scaun de masa. Un scaun de masa colorat sau accesorizat nu il va determina pe bebelus sa manance mai cu pofta.

Este nevoie sa alegi doar un scaun de masa stabil si sa gatesti cat mai pe pofta lui bebe. Mai bine diferenta de bani o poti investi intr-o carte de bucate pentru bebelusi.

Dar revenind la scaunelul de masa, poti gasi chiar si modele pana in 150 de lei. Iata cateva:


Scaun de masa ieftin – pret mai mic de 150 lei

Sau un model foarte simplu, care la reducere poate fi cumparat si cu 120 de lei. Este un model simplu, de genul IKEA sau cum gasiti de obicei in restaurantele child-friendly.


Scaun de masa tip IKEA simplu si stabil

Un scaun de masa ieftin nu este o alegere proasta. Ci una foarte focusata pe nevoia reala, repectiv aceea de a avea un loc in care copilul sa poata servi masa. Daca vei avea nevoie de jucarii in momentul in care ii servesti mama bebelusului, cel mai bine este sa cumperi jucarii separate, eventual cu ventuza, special create pentru a fi potrivite pe scaunul de masa. In acest fel i le vei pute roti, aducandu-i in atentie noutati. Insa nu iti recomandam sa asociezi masa cu ideea de joc sau jucarie. Dupa cum bine stii poate aceste idei sunt principii de baza in teorii precum mertoda Montessori.


Scaun de masa stabil si ieftin

carturesti.ro

Produse similare: