Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Baldachinul pentru copii, un accesoriu de povestecarturesti.ro


Veniti zi de zi la TANDARICA … in parc


[UPDATE]Teatrul itinerant de la Tăndărică s-a mutat în Parcul Lumea Copiilor din sectorul 4.
Mai multe detalii gasiti pe pagina teatrului. În cursul saptamanii 19-25 septembrie sunt organizate spectacole de la ora 10 (marti – Lampa lui Aladin, miercuri – Alba ca zăpada, joi – Capra cu trei iezi, vineri – Mica Sirenă, iar în week-end două spectacole de la 11 şi de la 18).

Daca zilele trecuta va invitam la ateliere de creatie sau la scoli de vara, de data aceasta va adresam o invitatie la teatrul…de vara pentru copii. Pentru ca teatrul Ţăndărică se mută în Parcul Tineretului!
În cadrul stagiunii de vară, teatrul Ţăndărică se mută din sala Lahovari în Parcul Tineretului, între 2 iulie şi 24 iulie.

Intr-o sala moderna, de 200 de locuri, cu aer conditionat, copii, bunici si parinti sunt asteptati deopotriva la teatru pentru a se bucura de de poveștile românești și universale în care binele învinge întotdeauna – Lampa lui Alladin, Mica Sirena, Alice in tara minunilor, Povestea Porcului, Alba ca Zapada, Pinocchio, Pacala, Capra cu trei iezi, Motanul incaltat, Gulliver in tara piticilor.

Mai merita sa spunem ca spectacolele se inscriu in proiectul cultural „Teatrul pentru toți”, in care teatrul se doreste a deveni un bun al tuturora, un distribuitor de cultură și educație estetică, indiferent de pregătire, statut social, un factor cu acțiune terapeutică și de socializare, de găsire a unor repere morale.

Spectacolele incep in fiecare zi la ora 10. Sambata si duminica sunt programate cate doua piese, unul de la ora 10 si cel de-al doilea de la ora 12.
Pe pagina teatrului Tandarica puteti gasi programul spectacolelor din Parcul Tineretului. Pentru saptamana aceasta sunt programate urmatoarele piese:
miercuri – Lampa lui Alladin,
joi – Alice in tara minunilor,
vineri – Pacala,
sambata – Pinochhio,
duminica – Gulliver in tara piticilor.

Articole similare:

Publicat de in evenimente pe 5 iulie 2011
Etichete: , | 2.808 vizualizari