Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Baldachinul pentru copii, un accesoriu de povestecarturesti.ro


Weekend cu copii


Ignorând ameninţările de vreme rea pentru acest sfârşit de săptămână, vă spunem care sunt alternativele de “distracţie organizată” planificate pentru zilele de sâmbătă şi duminică.

Pentru un start sănătos, sambata dimineata, puteţi alege să participaţi la „Crosul Copiilor„.

Apoi puteţi face o plimbare în Parcul de lângă Palatul National al Copiilor. De ce tocmai acolo? Pentru că la Palat, mai precis în Foaierul Copiilor, echipa bookblog.ro organizează TIC TOC târgul de carte pentru copii şi părinţi. Veţi găsi acolo nu numai cărţi pentru copii la preţuri mai mici dar şi diverse ateliere de creaţie (origami, benzi desenate, iluzionism). Mai multe detalii aici.

Sau poate preferaţi teatrul! Sâmbătă este ultima zi a Festivalului Internaţional de teatru pentru copii 100, 1.000, 1.000.000 de poveşti. Sâmbătă sunt programate piesele Razboiul bucatelor (ora 11) si Harap Alb (ora 18). Programul îl puteţi vedea aici. Poate ne vedem la Carnavalfest!

Iar duminică puteţi merge la Muzeul Tăranului Roman pentru a participa alături de echipa “De dragul artei” la programele de educaţie creativă pentru familii cu copii mici. Programul este conceput de specialisti in educatie muzeala si actori cu experienta in sensul creativitatii, interactiunii si a povestirii ca sursa de cunoastere. Copiii, alături de părinţi vor afla mai multe despre banalul lemn, însă văzut ca sursa de sunet, culoare si materialitate si vor construi casute pentru animalute si cuiburi pentru pasari din materiale naturale: lut, crengute, nisip, pietris. Pentru mai multe detalii si programări, gasiti pe pagina De dragul artei.

Articole similare:

Publicat de in evenimente pe 6 octombrie 2011
Etichete: | 2.248 vizualizari