Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Baldachinul pentru copii, un accesoriu de poveste1.2.3 Ferma completa

1.2.3 Ferma completa

1.2.3 Ferma completa

Ferma completa de la Playmobil  are piese mari pentru micutul tau! Culorile incantatoare, formele rotunjite si detaliile dragute ale colectiei Playmobil 1.2.3 il vor ajuta sa se dezvolte si sa invete prin joaca. Aceste jucarii sunt usor de spalat si sigure.

Hranirea oii, vacii si porcului, spre exemplu, in jocul de roluri este grozava pentru viitorii fermieri, cu varste de la 18 luni.


Balotii pentru hrana animalelor sunt descarcati din masina cu macaraua si pusi in pod.

Dupa ce joaca s-a terminat, impachetarea este foarte usoara: pliaza prtile laterale ale cladirii si totul este depozitat.

Setul include o ferma in culori vesele, 3 figurine, 6 animalute (cal, vaca, porc, oaia, pisica si caine), cusca pentru caine, tarc pentru animale, mar, o floare imensa, 2 cutii, piese de mobilier (2 paturi, 3 scaune, masa), 3 aparate pentru bucatarie, scari, butoi, 2 saci cu mancare, un mini lift si o caruta;


In plus fata de modelul de ferma mare de la Playmobil mai puteti alege si o foarte frumoasa ferma interactiva, cu animale si sunetele lor reale. Cei mici o vor indragi. Aceste jucarii cu sunete de animale sunt foarte gustate de cei mici. Valoarea lor educativa este de asemenea foarte mare intrucat ii incurajeaza pe cei mici sa imite sunetele scoase de animale, ceea ce ii ajuta la dezvoltarea vorbirii.