Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Baldachinul pentru copii, un accesoriu de povestecarturesti.ro


Baldachinul pentru copii, un accesoriu de poveste

Baldachinul pentru patutul copiilor, fie el in modelul de la IKEA, fie de alt magazin, este un accesoriu de poveste.

Va da foarte bine in poze. Asta este sigur! Cat este de practic, este insa foarte discutabil. Insa daca va doriti sa creati o atmosfera de poveste in jurul patutului bebelusului, un baldachin este ceea ce va trebuie.


Mai vedem si cateva utilitati practice. Daca aveti ganganii, un baldachin este cea mai naturala solutie de a-l feri pe bebelus. Sau daca in camera folositi aer conditionat, ventilator sau purificator, un baldachin va fi o aparatoare pentru curentii de aer creati. Deci nu e doar un moft.

Atenție însă, veți putea folosi baldachinul doar cât timp bebe va fi foaret mic. Apoi, pe măsură ce crește există riscu de a apuca cu mânuța și de a și-l trage peste el. Vă recomandăm însă să îl păstrați. Pe la 4-5 ani copilul își va face un cort strașnic din baldachinul de când era bebe.

Și dacă tot vreți termen de comparație, baldachinul de la Ikea, cel sub forma de frunza, nu prea ii vedem utilitatea fata de modelele anterioare.

baldachin copii ikea

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nici pentru a agăta jucarii de el nu prea il vedem util pentru ca, chiar daca pare mult mai rezistent, fiind montat de perete, nu de patut, el nu este recomandat pentru asa ceva. Poate cand copilul mai creste.

 

De fapt, niciun baldachin nu ar trebui folosit pentru a atârna de el jucării, nefiind proiectate pentru așa ceva.


Publicat de in jucarii pe 15 februarie 2021 | 2.981 vizualizari

 

Scrie un comentariu