Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Baldachinul pentru copii, un accesoriu de povestecarturesti.ro


Carti pentru copii de la Nemira in Octombrie Luna Verde‏

[nggallery id=126 template=galleryview images=0]

Pentru ca ne plac foarte mult cartile dar in acelasi timp suntem si prietenii naturii, ne face placere sa va anuntam ca luna octombrie este luna verde la editura .

Pentru a starni curiozitatea copiilor credem ca este important sa le spuneti celor mici si argumentele cantitative deloc de neglijat ale celor de la Nemira care ne explica cate carti iau nastere dintr-un copac si cati copaci au fost sacrificati pentru editarea tuturor cartilor vandute anul trecut.

Pentru a pune umarul la efortul pe care noi toti ar trebui sa il facem pentru protejarea naturii, cei de la Nemira, alaturi de Asociatia MaiMultVerde, vor dona o parte din banii obtinuti din vanzarea cartilor in cursul lunii octombrie pentru plantarea unor copacei.

Voi intrați pe , iar la cumpărături în valoare de minim 100 de lei in luna aceasta, Nemira va dona 10 lei pentru plantarea unui copăcel în cadrul campaniei ”Fă cadou un copac!”.
Retineti nu este o activitate dedicata doar parintilor care doresc sa doteze biblioteca lor sau pe a celor mici. Implicarea activa a copiilor este foarte de dorit pentru ca actuala campanie este si una de educare a viitorilor ecologisti.
De aceea, la plasarea fiecarei comenzi, de minim 100 de lei pe lasă un comentariu cu numele dorit pentru copăcelul tău. Bineinteles numele poate fi ales de cei mici daca doriti sa cumparati carti pentru copii.

Plantarea puieţilor pentru cititorii Nemira va avea loc pe 17 noiembrie, în zona Ploieşti, pe Şoseaua de Centura Est, unde plantările MaiMultVerde au continuitate încă din 2009. Sperăm ca prin campania din această toamnă să susţinem, cu ajutorul cititorilor noștri, plantarea a cel puţin 5 000 de puieţi. Veniți alături de noi pe 17 noiembrie să ajutăm la plantarea lor!
Dacă doriţi să vă implicaţi mai mult, puteţi afla mai multe informaţii despre campania de donaţii de copăcei pe MaiMultVerde.ro/susţine.

Si pentru a va da o idee de unde sa incepeti in alegerea cartilor, noi va propunem de la Editura Nemira cartea de – o frumoasa si suava poveste, excelent ilustrata, a trei printese cu inima de sticla, extrem de sensibile si a cavalerului Valentino care prin istetimea mintii, prin puterea ascultarii si caldura sufletului reuseste sa ajunga la inima de sticla a unei dintre printese salvand-o astfel de la un final nefericit. O poveste plina de sensibilitate despre iubire pe intelesul celor mici.
Copacelul nostru se va numi Valentino!
Al vostru?

Alte carti pentru copii de la pe care vi le recomandam cu drag si care va pot inspira in alegerea numelor pentru copacei:

Publicat de in activitati, carte-joc pe 3 octombrie 2012
Etichete: , , , | 4.456 vizualizari