Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Despre noi

Clubul jucariilor este un loc unde cu totii incercam sa invatam sa ne jucam.

Sa ne jucam frumos pentru a ne simti bine, pentru a ne dezvolta, pentru a ne bucura de frumusetea si simplitatea jocului.

Clubul jucariilor este un loc unde cei mari incearca sa invete ca in joaca cei mici cresc, se dezvolta, descopera si se descopera.

Cu totii am crescut jucându-ne, unii mai inventiv, altii mai repetitiv, unii cu mai multe jucarii, altii cu mai putine, unii alaturi de parinti, altii doar cu prietenii sau poate chiar singuri, doar noi si jucariile noastre.

Dar cu totii ne-am jucat! Si asa am crescut.

Va invitam sa impartasim aici in primul rand experientele legate de jucariile oferite celor mici. Cum le alegeti, ce urmariti cand le propuneti copiilor, cum va jucati cu ele. Care sunt jucariile preferate si de ce. Cum au evoluat aceste preferinte de-a lungul varstei micutilor.

Si pentru ca stim foarte bine ca un timp de calitate petrecut alaturi de cei mici nu presupune in mod obligatoriu prezenta unei jucarii cat mai zgomotoase si atractive, va propunem ca in clubul nostru, in clubul jucariilor, sa-si regaseasca locul si jucariile handmade, cele confectionate in casa, cu si pentru cei mici. Va invitam sa ne impartasiti din multele activitati pe care cu siguranta le propuneti celor mici in a descoperi lumea si a le starni imaginatia si creativitatea.

Asadar va aflati pe un blog de recomandari de jucarii, de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor. Desi un joc de copil, dar totusi o treaba foarte serioasa.
Abrakadabra.ro


bestkids.ro

Pentru bucuria copiilor, sustineti:


Programul „Serilor Copiilor”