Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Baldachinul pentru copii, un accesoriu de povestecarturesti.ro


Felicitari de Craciun handmade


Sarbatorile inseamna si ganduri bune transmise celor de lângă noi. Pentru aceasta trimitem sau oferim felicitari celor dragi.

Copii vor fi foarte bucurosi sa confectioneze felicitari de Craciun pentru bunici, pentru parinti, pentru prieteni.

V-am pregatit mai jos cateva modele sau sabloane de felicitari de Craciun ce pot fi facute de copii doar din hartie si culori.

Daca doriti ca felicitarile din hartie oferite sa fie cu adevarat personalizate, puteti sa incercati sa faceti felicitari de Craciun pictate cu manuta. Vor fi niste felicitari de Craciun hand-made. Va propunem o felicitare cu Mos Craciun.

Iata un model de felicitare cu Mos Craciun realizata din urma manutei copilului.

Aveţi nevoie de coli de hârtie colorată si acuarele albe, de preferat culori de pictat cu degetelele.

Copilul se mazgaleste pe manuta si apoi stampileaza felicitarea cu manuta.

Din hartie rosie decupam caciula lui Mos Craciun. Dupa ce culoarea alba aplicata cu mana s-a uscat, ii facem lui Mos Craciun ochi, gurita, nas si obrajori din amprentele degetelelor noastre.

Si felicitarea cu Mos Craciun pictat este gata!

Daca mai aveti si niste creioane de scris pe hartie colorata sau hartie magica decorarea felicitarilor va fi si mai atractiva pentru copii, iar felicitarile vor fi cu adevarat magice. Bunicii, parintii si prietenii cu siguranta vor pastra aceasta felicitare care poarta amprenta nepotilor.

La gradinita se poate realiza si o felicitare facuta de mai multi copii cu un bradut desenat din urmele manutelor tuturor copiilor.

Se decupeaza amprentele verzi si apoi se aplica pe un sablon de bradut de un verde mai inchis si bradutul grupei este gata pentru panoul de onoare!

Iar aici gasesti o colectie a tuturor activitatilor de Craciun pentru copiii. Vei descoperi felicitari, ghirlande, decoratiuni cu care sa va delectati alaturi de cei mici.

Spor la decorat!

Publicat de in activitati pe 9 decembrie 2011
Etichete: , , , , | 14.790 vizualizari