Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Baldachinul pentru copii, un accesoriu de povestecarturesti.ro


Halloween in jocuri pentru copii

[nggallery id=156 template=galleryview images=0]

Se apropie Halloween-ul si cei mici sunt foarte incantati de o noua intalnire cu vrajitoare si fantome.

Chiar daca costumele cu scheleti si fel de fel de monstri sunt la moda, puteti sa le propuneti si jocuri cu specific de Halloween. Vor fi cu atat mai gustate in aceasta perioada si vor da un plus de originalitate petrecerii de Halloween.

Daca ideea va surade, va vom prezenta in zilele urmatoare o selectie a catorva jocuri pentru copii intre 4 ani si 10 ani cu specific de Halloween, adica cu vraji, vrajitoare, fantome si magii.

Incepem cu cel care a dat pe spate pe toti copii care l-au testat, indiferent de varsta. Este vorba de Jocul Noaptea Vrajitoarelor de la Abrakadabra.ro.

Pentru copii mai mari de 5 ani acesta este jocul perfect pentru seara de Halloween pentru ca pur si simplu se joaca pe intuneric!

In acest joc de aventura, copii vor trai atmosfera noptilor in care vrajitoarele se intalnesc pentru a-si masura puterile misterioase.

Totul se petrece pe intuneric. Tabla de joc este rotunda, cu centrul fosforescent si este plina de mici banuti de lemn invizibili pe intuneric.

Fiecare copil vrajitor va incerca ca prin puteri magice sa ajunga cu pionul sau fosforescent in centrul tablei de joc. Insa toti jucatorii patrund din toate partile astfel incat orice incercare de a impinge catre centru pionul propriu va conduce cel mai probabil la caderea de pe tabla a unui banut de lemn (fapt pe care nu poti sa-l eviti intrucat banutii de lemn de pe tabla nu se vad pe intuneric). In acest moment vrajitorul isi pierde puterea si este randul celuilalt jucator de a-si incerca puterea de a ajunge in centru.

Jocul este unul cat se poate de simplu, insa deosebit de atractiv pentru copii dat fiind ca se joaca pe intuneric. In asta consta practic originalitatea si atractivitatea jocului. Este un joc de noroc, simplu, hazliu, plin de suspans si este perfect pentru a intretine atmosfera unei petreceri, indeosebi pe cea de Halloween. Imediat ce lumina se inchide si piesele devin fosforescente, magia te învăluie și te imbie la visare.

Cam asa arata jocul jucat pe intuneric in noaptea de Halloween. Restul pieselor de pe tabla, care nu sunt fosforescente nu se vad, doar se aud cand cad.

Distractie si suspans garantat.

Publicat de in jucarii pe 20 octombrie 2013
Etichete: , , , , | 2.141 vizualizari