Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Baldachinul pentru copii, un accesoriu de povestejocuri -> Jocuri copii

Hotelul insectelor

Jocul Hotelul insectelor iti propune sa intri in rolul unui manager de hotel. Vei urmari mereu sa ai hotelul plin de oaspeti, adica plin de insecte simpatice. Pentru aceasta va trebuie sa fii un bun manager, ceea ce in lumea insectelor inseamna sa le atragi cu multa, multa miere si cu prieteni pe masura.

carti cu insecte pentru copii - poza 1

Pare simplu, insa va trebui sa lupti cu concurenta, adica cu ceilalti manageri de hotel care vor putea sa-ti momeasca oaspetii trimitand cate un paianjen sa-i sperie pentru a-i atrage in propriile hoteluri. Oaspetii tai vor alege sa ramana la tine doar daca si-au gasit aici un prieten pe masura. O insecta care are pereche in hotelul tau nu va pleca niciodata la altul, insa cele care sunt inca singure vor pleca in cautarea unui loc mai bun.
hotel complet cu insecte

cartea de joc cu mierea

cartea de joc cu paianjenul

Si peste toate acestea, ca in orice afacere, si atunci cand esti manageul unui hotel de insecte ai nevoie de un dram de noroc si de un pic de apetit la risc. Astfel, pentru a aduna cat mai multa miere care te ajuta sa iti atragi oaspeti importanti, va trebui sa risti. Daca ai noroc iti sporesti stocul de miere, daca nu, acesta iti va fi mancat de un nesuferit de gandacel cu lingura mereu la el.
cartea de joc cu gandacelul mancacios

In plus, pentru ca un bun manager trebuie sa foloseasca toate informatiile de piata, cu cat ai o memorie mai buna si tii minte mai bine ce clienti potentiali au trecut prin fata celorlalte hoteluri fara a se caza acolo, cu atat mai usor iti va fi sa iti sporesti numarul oaspetilor in hotelul tau, stiind pe cine sa chemi la tine.

In spatele acestei frumoase povesti, Hotel insectelor este un joc in care cei mici trebuie sa ia decizii, invata ce inseamna riscul si norocul si isi exerseaza memoria.

Iar pe foaia de instructiuni cu reguli in limba romana, avand ilustratiile originale, vei gasi si cateva informatii despre importanta si modul cum poti proteja micutele insecte construind un hotel pentru insecte adevarat.
Pe site-ul abrakadabra.ro găsiți o descriere detaliată a jocului.
hotelul-insectelor

carturesti.ro

Produse similare:Abrakadabra.ro

Libris.ro

bestkids.ro

Pentru bucuria copiilor, sustineti:


Programul „Serilor Copiilor”

Newsletter