Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Baldachinul pentru copii, un accesoriu de povesteJocuri Monopoly

Jocurile Monopoly sunt pe cale sa devina un clasic al jocurilor. Daca initial Monopoly a fost clar un joc destinat tinerilor si adultilor, succesul sau a determinat aparitia mai multor variante destinate si copiilor si chiar a unora rezevate anumitor personaje, asa cum este de exemplu Monopolu Spiderman.Orice varianta ati dori sa alegeti jocul este in principiu acelasi ca idee de joc. In functie de varsta difera complexitatea si dificultatea acumularilor de avere si a situatiilor care trebuie gestionate. Varianta care poate fi jucata cel mai devreme este Monopoly Junior care este recomandata chiar pentru copii de 5 ani.
Monopoly este un joc care imbina norocul cu strategia si tactica.
De ce ati juca MOnopoly cu copii, din moment ce sunt atat de multe alte jocuri pentru copii, mult mai interactive si mai distractive? Noi am zice ca Monopoly este unul din jocurile care ii invata pe copii ca orice are un pret, ii invata ideea de gestionare a resurselor, ideea de limita. Cu alte cuvinte, Monopoly are puterea sa responsabilizeze in joaca un copil, il forteaza sa aiba curajul sa ia decizii singur.Cea mai mare gama de jocuri Monopoly o gasiti la magazinele on-line de mai jos. Tot aici veti gasi si reduceri.
Iata-le pe toate, inclusiv cu magazinele de unde le puteti cumpara.

Pentru alte idei de jocuri de societate pentru copii, jocuri de echilibru, jocuri de strategie, jocuri de memorie, jocuri de viteza de reactie perfecte pentru petreceri, va invitam sa viiztati si indexul nostru de jocuri de aici.