Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Baldachinul pentru copii, un accesoriu de povesteJocuri Trivia pentru copii jocuri de cultura generala

Daca vrei sa-l inveti pe copil cat mai multe aspecte care tin de cultura genarala ar trebui sa abordezi o modalitate ludica. Adica sa-l inveti in joaca. O modalitate in acest sens este sa folosesti in acest jos jocurile Trivia pentru copii.
Jocurile Trivia de la Tactic sunt jocuri cu intrebari si raspunsuri, de genul cine stie castiga. Exista jocuri Trivia cu intrebari si raspunsuri despre Europa, despre Romania, despre stegurile lumii, etc.Poti incepe sa joci astfel de jocuri chiar si cu copii mici, de 5-6 ani. Pentru ei este varianta Trivia Junior cu intrebari haioase care nu fac apel numai la cunostintele copilului dar si la logica sa. Pe baza intrebarilor de pe cartonase va puteti angaja in discutii foarte serioase cu cel mic, de exemplu despre subiectul „Cine a fost mai intai, oul sau gaina? Ce ziceti, care este raspunsul corect? Va veti amuza copios dicutand cu copilul pe baza intrebarilor din Trivia Junior.Iata mai jos de unde puteti cumpara un joc Trivia.

Pentru alte idei de jocuri de societate pentru copii, jocuri de echilibru, jocuri de strategie, jocuri de memorie, jocuri de viteza de reactie perfecte pentru petreceri, va invitam sa viiztati si indexul nostru de jocuri de aici.