Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Baldachinul pentru copii, un accesoriu de povesteMasinuta care merge pe pereti si pe tavan acum si la Noriel

Masinuta care merge pe pereti si pe tavan este acum si la Noriel. Este vorba despre masinuta Air-Hogs Zero Gravity Laser sau mai pe romaneste masinuta cu laser care invinge gravitatia.


    Aceasta masinuta este recomandata de la varsta de 8 ani. Insist sa aveti asta in vedere intrucat stiu un baietel de 5 ani caruia, la insistentele lui, Mos Craciun i-a adus aceasta masinuta. A fost incantat o jumatate de zi de ea. Nu mai mult. I-am imprumutat-o de jumatate de an unui verisor de 10 ani care este fascinat de ea si nu trece zi fara sa o ruleze pe pereti si pe tavan.

    Masinuta arata foarte bine, are o multime de functii si este foarte rapida si silentioasa. Are un acumulator care se incarca direct de la telecomanda.

    La Noriel masinuta care merge pe pereti si tavan este acum la reducere si are pretul de 159 lei. Este acelasi pret la care s-a putut comanda si anul trecut.

    Daca pretul depaseste bugetul dvs. aflati ca tot la Noriel mai gasiti o masinuta care se urca pe pereti si pe tavan insa mult mai ieftina, la pretul de 79 lei. Aceasta insa este radiocomandata, deci nu este cu laser. Si nu are nici finisajele pe care le are Zero Gravity Laser. Insa daca cautati o masinuta care sa mearga pe pereti mai ieftina este ceea ce cautati.