Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Baldachinul pentru copii, un accesoriu de povesteMicroscop copii


Curiozitatea copiilor nu are margini. Din ea se naste mai tarziu placerea pentru noi descoperiri. Asa ca jucariile care ii stimuleaza pe copii sa mearga tot mai departe in cautarile lor sunt niste alegeri excelente.

O astfel de jucarie este un microscop pentru copii. Cel mai popular magazin unde puteti gasi un microscop pt copii este Noriel. Aici preturile sunt mici insa la fel si performantele microscoapelor.

Daca vreti un microscop care sa faca fata mai mult timp curiozitatii crescande a celor mici, iata cateva alegeri mai potrivite. Aceste microscoape de jucarie de la EducationalInsight sau microscoapele de la National Geographic  maresc de peste 50 de ori (depinde de model) si vin echipate cu o serie de accesorii deosebit de utile pentru cei mici, cum ar fi o baza detasabila cu compartiment de stocare, picurator, incubator, discuri de plastic pentru observare, spatula, eprubeta, penseta, pipeta, etichete, flacon specimen etc.
Modelele mai performante, precum Microscopul ProElite, include lame profesionale pentru observare, dar ofera si posibilitatea crearii propriilor probe pentru a fi supuse analizei. Camera speciala permite imortalizarea observatiilor ce vor putea fi ulterior analizate cu ajutorul dispozitivului de proiectare.

In cele ce urmeaza va prezentam oferta curenta de microscoape pentru copii de a magazinele partenere astfel incat sa puteti vedea reducerile in timp real si sa puteti alege cel mai ieftin microscop dorit.