Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Baldachinul pentru copii, un accesoriu de povesteMini elicopter cu camera video

Daca doresti sa faci un cadou deosebit sau esti pasionat de gagdeturi un mini elicopter cu camera video si telecomanda este o excelenta alegere. In plus mini elicopterul S107C de la Syma este un elicopter cu telecomanda ieftin in raport cu fiabilitatea sa si optiunile disponibile.

Mini elicopterul Syma S107C are montata o camera video cu care se pot face filme si poze spion. Daca ati incercat modelul S107G atunci cunoasteti cu siguranta cat de stabil este. Noul S107C beneficiaza de toate caracteristicile lui S107G dar in plus, este echipat cu o micro camera video care poate realiza fotografii sau filmulete in timpul zborului.
Daca doar doriti sa pilotati elicopterul, camera video poate fi demontata, castigand astfel cateva minute de zbor.

Mini elicopterul cu camera video S107C este un elicopter pe 3 canale ceea ce inseamna ca poate zbura in 6 directii: sus/jos, inainte/inapoi, rotire catre stanga/dreapta. Avand o dimensiune redusa elicopterul poate fi pilotat cu usurinta in interior chiar si in spatii de dimensiuni reduse. Arhitectura de tip coaxial a rotorului principal ii confera o stabilitate deosebita fiind usor de controlat chiar de catre incepatori. Giroscopul incorporat il blocheaza pe o anumita directie impiedicand miscarea nedorita de rotatie in jurul propriei axe. Giroscopul este ajustabil in timpul zborului prin intermediul potentiometrului de reglaj fin de pe telecomanda.

Incarcarea acumulatorului dureaza circa 50-60 de minute si ofera un timp de zbor de circa 6-8 minute. Elicopterul poate fi incarcat de la telecomanda sau de la orice PC sau laptop utilizand cablul USB inclus. Telecomanda are nevoie de 6 baterii tip AA de 1,5V care nu sunt incluse.

SPECIFICATII
Model: Syma S107C
Functii: stanga/dreapta, Inainte/inapoi, sus/jos, aprindere/stingere lumini
Acumulator elicopter:3.7V, 150mAh, tip Li-poli
Timp de incarcare: aproximativ 50-60 minute
Timp de zbor: aproximativ 6-8 minute
Raza de control: aproximativ 10 metri
Control: prin infrarosu
Format video: 640/320, AVI
Format foto: 640/320, JPG
Dimensiuni produs: 21 x 10 x 4

Pachetul mini elicopter cu camera video include:
Elicopter
Camera video
Cablu USB
Cablu de date (pentru descarcare video/photo)
Elice coada de rezerva
Card Micro SD (pentru camera video)