Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Baldachinul pentru copii, un accesoriu de povestePapusa My First Disney Princess

Cele mai multe seturi cu papusa my first disney princess le gasiti reunite aici, cuprinzand la un loc toate micutele printese Disney la un loc. Vedeti magazinele unde sunt in stoc si unde apar frecvent si reduceri care pot face papusa mai ieftina si cu 20%.

Seturile My fisrt Disney Princess sunt cu toate printesele Disney, cu Ariel, cu Rapunzel, cu Alba ca zapada, cu Cenusareasa in ipostaze diferite.

Sunt seturi cu micutele printese Disney imbracate in balerine, sau insotite de prietenii de incredere din filme, cu broscuta Pascal, cu soricelul, etc, sau seturi cu minunate rochite de schimb. Sunt chiar seturi cu printesele bebelusi sau in care printesele sunt alturi de printul din poveste, cum este cazul pentru Ariel, Cenusareasa si Rapunzel.

Dar sa le prezentam pe rand, ca niste printese ce sunt. Incepem cu cele clasice

Papusa micuta Frumoasa din padurea adormita in rochita sa galbena


Papusa micuta Alba ca zapada in clasica sa rochita


    Papusa Disney micuta Cenusareasa in frumoasa sa rochita albastra. O puteti gasi si in model de bebelus, sau copil cu iepuras sau mireasa impreuna cu printul sau.


      Mai noua printesa Rapunzel, de asemena la varsta de copil, cu parul lung sau ballerina.


        Tot in randul printeselor mai nou intrate in preferintele micutelor fetite fasim papusile micute Ariel, Aurora si Merida.