Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Baldachinul pentru copii, un accesoriu de povesteScutece Pampers New Baby 2 Mini 27 buc

Varsta copil: 0 – 5 luni
Marime: Mini
Greutate copil: 3 – 6 kg
Scutece in pachet: 27 bucati
La nastere, pielea este cel mai dezvoltat organ senzorial. In primele saptamani de viata, atingerea este foarte importanta pentru micutul care incearca sa descopere lumea care il inconjoara. Pielea sensibila a bebelusilor are nevoie de protectie mai mult ca oricand in aceasta perioada, in care scaunele lichide sunt frecvente. Special create pentru nou-nascuti, scutecele Pampers® New Baby cu stratul dublu de absortie Super Dry este special conceput astfel incat sa ofere protectie pielii delicate a bebelusului.

Stratul dublu de absortie Extra Dry asigura pana la 12 ore de somn linistit, iar benzile laterale care se extind si se contracta cu pana la 10 cm asigura confortul burticii bebelusului.

Scutece Pampers Nou Nascuti 2 Mini au balsam protector, materialul moale ca bumbacul oferindu-i micutului tau libertate de miscare si protectie impotriva urmelor cauzate de frecarea picioruselor.

Caracteristici:
Varsta copil: 0 – 5 luni
Marime: Mini
Greutate copil: 3 – 6 kg
Scutece in pachet: 27 bucati