Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Baldachinul pentru copii, un accesoriu de povesteTricicleta Fisher Price 3 in 1 Royal

Tricicleta Fisher Price 3 in 1 Royal este proiectata pentru a putea fi utilizata de copii incepand de la varsta de 10 luni. Tricicleta 3 in 1 Royal are maner telescopic, reglabil si detasabil cu ajutorul caruia directia poate fi controlata de catre parinte. Accesoriile care sunt in plus pot fi detasate cand copilul creste.
Tricicleta 3 in 1 Royal contine: gentuta eleganta Royal, suport pentru picioare detasabil, parasolar detasabil, cos pentru jucarii, bara de siguranta detasabila, centura de siguranta dotata cu protectii de umar, suport pentru flacon, parasolar. Rotile sunt fabricate din cauciuc. Sistemul „Roata libera” permite blocarea pedalelor. Tricicleta este din metal si are frana de picior pentru parinti.

Iti aratam mai jos care este pretul pentru Tricicleta Fisher Price Royal astfel incat sa poti vedea in timp real reducerile si sa poti cumpara modelul dorit cel mai ieftin.