Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Baldachinul pentru copii, un accesoriu de povesteZmeie si moristi

[nggallery id=25 template=galleryview images=0]

Update – Aici gasiti o gama larga de zmee si moristi pentru copii la reducere de 25%.


 

 

 

 

 

În mini-vacanta de Sfintele Pasti ne-am bucurat de o vreme superba. Nu a mai fost timp de plastilina, culori, carti cu povesti si jocuri de antrenament al atentiei si rabdarii.

Fiind o vreme insorita insa cu destul de multe adieri de vant, am redescoperit alaturi de cei mici placerea unui zmeu înaltat spre cerul senin si al unei simple dar fascinante moristi de vânt.

Ecologisti convinsi :), ne-am folosit de aceasta ocazie pentru a-i povesti celui mic despre sursele de energie alternativa, explicându-i cum vântul poate pune în miscare diverse lucruri. L-am ajutat astfel sa înteleaga de ce zmeul se înalta fara a avea nevoie de baterii si de ce paletele moristii se învârt doar daca bate vântul. Daca doriti sa va atrageti piticul cu cat mai multe informatii despre istoria acestor jucarii, aici gasiti o multime de informatii extrem de valoroase.

Piciul a fost tare încântat atât de zmeu cât si de morisca. Cât despre explicatiile noastre, judecati voi în ce masura au fost percepute, având în vedere ca, în drum spre casa, copilul a insistat sa-i aratam vântul!

Atât zmeul cât si morisca le puteti achizitiona gata confectionate sau le puteti fabrica împreuna cu cei mici. Ca sa nu mai spunem ca exista si variante de mijloc, cum ar fi aceasta frumoasa morisca care îsi asteapta micii proprietari pentru a fi decorata sau acest zmeu pe care cei mici il pot asambla si decora singurei.

Daca aveti copii mai marisori si care poate credeti ca s-au bucurat îndeajuns de mult în anii trecuti de o astfel de jucarie, aflati ca mai aveti înca de unde alege.

Si cine stie…poate planificam si o intrecere de inaltat zmeie.